2015. április 30., csütörtök

Magenta szexi felső, méret nélküli, Új - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció tárgya a képeken látható Magenta felsőrész. Méret nélküli. S és M méretre is ajánlom.
Az elején nagyon szép fekete minta található, amin ezüst szállal hímzett díszítés található és rávarrt kék színű virág. Lásd a fotón.
A felső Új, címkés. Kihasználatlanság miatt adom el.
A felső színe: törtfehér. A csatolt kép délután készült, így a fényviszonyok miatt nem adja vissza rendesen a felső színét.
Egyéb információk:
Csak és kizárólag a saját ruháinkat töltöm fel. Így az aukcióim között megtalálod a kislányom és kisfiam kinőtt ruhácskáit, illetve a kihasználatlan felnőtt ruháinkat, egyéb tárgyainkat. Tavaszi szekrény- és garázsürítést tartok, mindent jóval ár alatt adok el, amit nem használunk, ezért érdemes megnézned a többi hirdetésemet is.
Személyes étvétel Érden lehetséges! Bp-en általában csak 1x járok hetente, meghatározott helyen és időben, általában késő délutáni órákban, így a Bp-i átvételt csak akkor tudom megoldani, ha teljes mértékben tudsz hozzám alkalmazkodni.
A posta díja a vevőt terheli! Ajánlott postával, vagy vaterafutárral tudom küldeni a terméket. A pénz beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül feladom a csomagot. Kérlek, a vásárlást követően 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot. A pénz beérkezésére 1 hetet tudok várni (kivéve, ha közösen megállapodunk egy másik időpontban), a 8. napon elállok a vételtől, és ismét meghirdetem a terméket, negatív értékelés mellett! Kérlek, ezek ismeretében licitálj, vásárolj!


Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2015-05-04 10:41
. Magenta szexi felső, méret nélküli, Új - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése