2015. február 20., péntek

MYCO crystal kínai hernyógomba kapszula 30 db - Jelenlegi ára: 3 225 Ft


Japán kutatók a cordyceps gyógygomba (hernyógomba) áttétképződést gátló tulajdonságait vizsgálták. A kísérlet során B16-F0 melanoma sejteket injekcióztak az egerek lépébe.             
Forrás:           
PubMed. gov, Inhibitory effect of Cordyceps sinensis on experimental hepatic metastasis of melanoma by supressing tumor cel invasion           
Gátló hatása Cordyceps sinensis kísérleti máj metasztázis melanoma elnyomásával tumorsejt invázió.               
A Cordyceps sinensis gyógygomba vizes oldata csökkentette a májban kialakult metasztázisok (áttétek) számát és szignifikánsan megnövelte az állatok túlélését.            
A kutatók ezt követően in vitro (laboratóriumi) kísérlettel próbálták megfejteni a cordyceps gyógygomba működési mechanizmusát, ezért vizsgálták több fontos faktorra gyakorolt hatását és megállapították, hogy a cordyceps sinensis gyógygomba kivonat áttétképződést gátló tulajdonsággal rendelkezik (a májban képződő áttétek vonatkozásában), amit az egérkísérletek alátámasztottak.            
Már 1500 évvel ezelőtt is felfigyeltek arra, hogy a Cordyceps gyógygomba fokozhatja a nemi vágyat és termékenységet. A modern korban kiterjedt vizsgálatok kezdődtek, több kettős vak csoport bevonásával, hogy utánajárjanak ennek a legendának.            
Olyan férfiak bevonásával akik impotenciával vagy csökkent nemi vággyal küzdöttek, és alacsony sperma számmal rendelkeztek.             
Meglepően jó eredmény született abban a csoportban akik Cordyceps gyógygombát fogyasztottak: 64% nőt a szexuális teljesítő képesség és a 33% nőt a egészséges spermaszám mértéke.          
A továbbá a spermiumok túlélési áranya 79% -kal emelkedett.             
Olyan nők is jelentkeztek akiknél csökkent nemi vágy vagy szexuális problémák alakultak ki. Azok a hölgyek akik 8 hétig szedték a Cordyceps gyógygombát 90% számolt be jelentős változásról.                  
        
           
                                          
   
               
                           



Jelenlegi ára: 3 225 Ft

Az aukció vége: 2015-03-12 17:11
. MYCO crystal kínai hernyógomba kapszula 30 db - Jelenlegi ára: 3 225 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése