2014. október 21., kedd

Túracipő vadászcipő túra cipő 43-43,5 TEX VIBRAM - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


Azonosító: GS501 NORT , egy fantasztikus, erős, de könnyű és dinamikus túracipő, mindennapos és gyakori használatra is.
-Bolti ára : kb. 26-28. 000 forint körülire saccolom, mert Magyarországon ezt a típust nem forgalmazzák.
-Állapota: új, címkés, eredeti dobozában. (Ha nem probléma, akkor nem a gyári dobozában küldöm, mert az túl nagy és sokat kell bélelni = nagyobb súly, magasabb szállítási díj. )
-Mérete: 43-43, 5-es. Gyári mérete 43-as, de mért belső talphossza alapján 43, 5-nek is megfelel. Normál szabású, ezért nagyon széles lábfejre nem ajánlom!
-Mért belső talphossza: 28 cm
-Felsőrész: Válogatott, minőségi olasz  NUBUK  bőr és nagy szakítószilárdságú és kopásálló  CORDURA  nejlonszövet. (A bőr felsőrésznek mindig van egy természetes lélegzőképessége, illetve egy mérsékelt vízállósága. Természetesen a beépített technikák ezt még fokozzák. )
- VIBRAM  talprendszer : a legjobb cipők talprendszere, mely több, mint 50 féle anyag keverékéből előállított szintetikus gumikeverék a legmagasabb követelmények és legnagyobb igénybevételek teljesítésére. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel magasan a többi gyártó előtt jár. Rendkívül tartós, maximális kényelmet, teljesítményt nyújt, még a legnagyobb igénybevételek és szélsőségek közt is. Ellenáll a csavarodásnak, a fizikai behatásoknak és deformációnak, a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak (fagyból a melegbe-melegből a fagyba).  
 SHOCK ABSORBER : PU poliuretán középtalpa rendkívül tartós és kiváló energia- és ütéselnyelő, rázkódás- és rezgéscsillapító anyag, amely puhábbá, finomabbá teszi a talajfogást, kíméli az ízületeket a terheléstől, kényelmesebbé teszi a járást, komfortosabbá a cipő viselését, még nehéz terhek cipelésekor, vagy akár hosszabb viseléskor is.
 TRACTION  CONTROL : A csúszásgátló bordázat segíti az elrugaszkodást és a hegymenetet, biztonságosabbá teszi a talajfogást és az ereszkedést.
5-6 mm mély bordázattal ellátott, minden irányban kitűnően kapaszkodó és tapadó külső talp, gyakorlatilag mindenféle terepre. Egy  VIBRAM  talp túléli a ráépített cipőt - akár kétszer is!
- eXotherm : Vízálló, szélálló, lélegző bélésrendszer. Egy olyan bélésrendszer, amely egy vízzáró membránt tartalmaz, ami megakadályozza a külső nedvesség bejutását a cipőbe, de a lábon keletkező nedvességet, izzadtságot mikropáraként átjuttatja a membránon. Így a láb mindig száraz és megfelelő (üzemi) hőmérsékletű maradhat, még szélsőségesebb időjárásban is. A kitűnő nedvességelvezető és párologtató textil belsőrész - nagy kiterjedésű mikrofelületének köszönhetően - azonnal elszállítja a lábról felvett nedvességet, kis hőtehetetlensége miatt gyorsan átveszi a láb hőmérsékletét, felvéve azonnal melegnek érezzük, még alacsony külső hőmérséklet esetén is.
-Beépített saroktámasz: Rendkívül stabilan rögzíti a sarkat, tartást, támaszt és biztonságot adva a bokának.
-Könnyen és gyorsan fűzhető, jól "szaladó" fűzőrendszer, masszív, stabilan rögzített hevederes és gyűrűs bújtatókkal.  
-A  CORDURA  borítású cipőgallér és a keresztben átvarrt cipőnyelv a boka természetes mozgását biztosítja.    
-A  CORDURA   cipőnyelv ellenáll a cipőfűző koptató és dörzsölő hatásának és eloszlatja a cipőfűző szorítását.
-A nyelv hozzáfűzhető a cipőfűzőhöz, így az használat közben nem mozdul el.
-Feszes, de mégis puha párnázat (kívül  CORDURA  borítással) a nyelven és a boka környékén.
- PROTECTIVE  TOE-CUP  : Megerősített és kopásálló orr- és sarokrész védelem.
-Zárt nyelv: A zárt nyelv mellett nem juthat szennyeződés, hó vagy víz a cipőbe.
-Ívelt sarok és emelt orr gondoskodik a gördülékeny haladásról.
- PerforEVA  Comfort  talpbetét: Kivehető, cserélhető, az emberi talp formájához igazított, perforált és szellőző, csillapító és energiaelnyelő EVA műhab talpbetét a további komfortért és kényelemért.
-A saroknál egy fülecske könnyíti meg a cipő felvételét.
-Ajánlom kisebb-nagyobb túrákra, kirándulásokra, vadászoknak, erdészeknek, erdőben dolgozóknak, egyéb szabadtéri elfoglaltsághoz, ahol egy strapabíró és megbízható lábbelire van szükséged.
-Kérlek, hogy csak akkor üsd le, ha biztos vagy a méretben és vásárlási szándékod is biztos!



Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2014-11-10 07:45
. Túracipő vadászcipő túra cipő 43-43,5 TEX VIBRAM - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése