2014. július 19., szombat

MM Gold Kókuszolaj 110 ml 1 ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft

 Kiszerelés: 110 gr
VCO, hidegen sajtolt kókuszolaj öko-gazdálkodásból
Használati javaslat
A kókuszolaj vagy más néven kókuszvaj (Oleum Cocois) a kókuszpálma (Cocus nucifera) magjának szárított beléből (koprából) készített növényi olaj. A kókuszolaj lehet hidegen sajtolt, szűz vagy finomított. A hidegen sajtolt kókuszolaj legnagyobb előnye a többi előállítási formával szemben, hogy a kókusz minden pozitív tulajdonsága megjelenik az olajban. Kellemes kókuszaromájú lesz és a szerkezete sem módosul. Az általunk kínált kókuszolaj éppen ezért a hidegen sajtolt változat. Tökéletes választás a bőr és a haj ápolására.
Az általunk forgalmazott bio kókuszolaj nem illatmentes, vagyis kókusz illatú.
Kókuszolaj használata:
A kókuszolaj ideális testápoló, mivel hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, illetve megvédi a külső környezeti hatásoktól. A kókuszvaj olvadáspontja 24 Celsius fok, így szobahőmérsékleten még szilárd, de a bőrön azonnal megolvad. A szilárd kókuszolaj fehér, olvadt állapotban azonban teljesen átlátszó. A hidegen sajtolt kókuszolaj egyik ismertetőjegye, hogy kellemes kókuszillata van. Gyorsan felszívódik a bőrbe.
A kókuszvaj különösen hatásos a haj és a fejbőr ápolására. Táplálja, erősíti, egészségessé és csillogóvá varázsolja a hajat. Beállítja a fejbőr optimális működését, megszünteti a korpaképződést.
A hajápoláson kívül a kókuszolaj hatásos bőrhidratáló is. Telített zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag. A kókuszolaj antibakteriális hatású, így amellett, hogy optimális működésre serkenti a bőrt, megakadályozza kisebb sérülések, vágások, pattanások elfertőződését. Fürdésnél fürdőolajként is használható.
                                                                         
Személyesen a VIII. kerületben  levő irodánkban tudjuk átadni hétköznap 10-18-ig!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-07-25 11:58
. MM Gold Kókuszolaj 110 ml 1 ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése