2014. július 1., kedd

Deákné B. Katalin: Óvodások tankönyve I. - Jelenlegi ára: 1 350 Ft


******************************
A munkafüzet 4– 6 éves, középső csoportos gyermekek számára készült.  
A rajzokon végzett feladatokon keresztül a kicsik új fogalmakat ismerhetnek meg, és meglévő ismereteiket gyakorolhatják. A lapok tehát tanulásra és ellenőrzésre egyaránt alkalmasak.
A feladatgyűjteményt egyszerű felépítése és könnyen áttekinthető logikai rendszere miatt ajánljuk mind óvodai, mind otthoni használatra.
Fejlesztő kiadvány – ajánlott fejlesztési területek: Gondolkodás - Fantázia, analízis, szintézis, okság, algoritmika, következtetés, kreativitás, ismeretbővítés Gondolkodás - Matematikai gondolkodás (logika, számfogalom, műveletvégzés) Figyelem - Koncentráció, tartósság, elterelhetőség, vizualitás Kommunikáció - Szókincs, fogalmazás, beszédkészség, szerepjáték
Mérete: 190x265x10mm
Tömege: 265g
Személyes átvétel Budapesten a XIV. Örs vezér tér környékén egész  nap, vagy előzetes egyeztetés után hétköznapokon a Deák  térnél lehetséges.
*Postai díjak 2013. évben 500gr-ig:
Sima levélként, előre utalás után: 425, -Ft
Elsőbbségi levélként, előre utalás után: 535, -Ft
Ajánlott levélként, előre utalás után: 675, -Ft
Elsőbbségi ajánlott, előre utalás után: 785, -Ft
*Megjegyzés: a termék adatlapján minden esetben feltüntetem a termék méreteit, így kérlek a postai díj meghatározásánál az alábbiakat vedd figyelembe:
POSTA  ÁSZF. 16. OLD. 4. 2. PONT 3. BEKEZDÉS
3) A méretei miatt levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldeményt a Posta kizárólag
könyvelt küldeményként veszi fel. A levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldemények méretének megállapításakor a Posta az MSZ EN 13723: 2004 szerinti szabványos levélszekrény és az ebbe kézbesíthető postai küldemény méreteit (maximális méret 324 mm x 229 mm x 24 mm) veszi figyelembe. A levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldemény méretét a Posta az erre rendszeresített mérősablon alkalmazásával vagy egyéb (levélméret meghatározására alkalmas) eszközzel állapítja meg.
Új könyv, bolti ára: 1600, -Ft
******************************
A sablont hintasbaby készítette



Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Az aukció vége: 2014-07-23 04:18
. Deákné B. Katalin: Óvodások tankönyve I. - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése