2014. június 30., hétfő

Iphone 5s 16gb gyári független 3 színben - Jelenlegi ára: 125 000 Ft

A terméket gyári függetlenül, aktiválatlan, bontatlan dobozában/állapotban kapja meg, természetesen EU garanciával! Mindegyik készülék tartalmaz Magyar nyelvet és minden tartozékot! A készüléket neked kell aktiválni, és onnan indul a garancia is!
Elveszett és sérült termék nem érkezhet a vásárlóhoz, ezt pénzvisszafizetéssel garantáljuk, a vásárló által kifizetett összeget visszautaljuk/kifizetjük hiánytalanul! Kockázat mentességet garantálva!
Bármelyik szín rendelhető, ezt a közleményként kellene feltüntetni, rendeléskor!
Színek: Space Gray, Silver, Gold.
Hivatalosan vámolt számlás terméket kap a vásárló, melyet megérkezéskor átvehet személyesen, vagy bontatlanul postázva lesz a megadott címre, értékbiztosított csomagként futárszolgálattal!
Vám és egyéb költség a vásárlót nem terheli, benne foglaltatik a vételárban+postaköltségben!
A rendelés elindítása az utalás jóváírásának napja! Rendeléshez a vételár 50%+postaköltséget kell elutalni, a fennmaradó részt átvételkor kell fizetni!
A vételár előleg a vásárlási szándék komolysága miatt szükséges (ne legyen felesleges rendelés) a komolytalan vásárlók miatt!
Előre látható megérkezési idő a posta és vám miatt, pontosan nem tudható, esetleges késések előfordulhatnak, melyekért felelősséget nem vállalok!
Postázási idő átlag 17 munkanap, vámolás átlag 12 munkanap, de akár 30 nap is lehet!
Az aukció ideje alatt az árváltozás jogát fenntartjuk a Dollár árfolyamváltozás mértékében, leütéskori árat kell fizetni!!!
A képek csak illusztrációk, nem a meghírdetett termékről készültek!


Jelenlegi ára: 125 000 Ft

Az aukció vége: 2014-07-03 09:03
. Iphone 5s 16gb gyári független 3 színben - Jelenlegi ára: 125 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése