2014. május 24., szombat

NEXT apró virágos pöttyös lenge playsuit 122 - Jelenlegi ára: 1 690 Ft


9, 5 éves kislányom kinőtt nyári ruháit kínálom eladásra. Mivel igen sok lezáratlan adásvételem van  azért, mert érthető okokból a postaköltség csökkentés miatt többen gyűjtögetnek, egy pár aukciót elindítok katalógus fotókkal, természetesen folyamatosan kiegészítem az általam készített képekkel, de így talán könnyebb eldönteni, érdemes-e még várni az újabb feltöltésre. Csak  tökéletesen hibátlan és újszerű vagy új, sosem hordott darabok, ezért is merem őket a katalógus képpekkel és méretekkel aukcióra indítani.
Köszönöm szépen a megértést és a türelmet.
Kata
katalógus fotó
Nagyon édes Next playsuit címkés 122-es, 7 éves méretben, kérlek ellenőritd a mért adatokat.
Anyaga lenge lágy esésű elasztikus viszkóz, igazi kellemes kánikula darab, színe kék alapon fehér pöttyös, barnás virágokkal.
Dereka gumis, kötős, mellén édes fodrok, nagyon kényelmes és könnyed nyári darab.
váll ülep 60 cm,
dereka max 50 cm
Tökéletesen hibátlan, extra keveset hordott darab, semmilyen sérülése nincs.
Az aukciót nem szeretném idő előtt lezárni kikiáltási áron, megértésedet köszönöm szépen : )
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve azokat, ahol ezt külön jelzem a leírásban, illetve az 1 forintos aukciókat!
Mivel a zárt aukció fizetős kiemelés lett, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek és átírjam a kikiáltási árat fix árra, a licit után már csak a zárás előre hozására van lehetőségem.
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2014-06-03 18:47
. NEXT apró virágos pöttyös lenge playsuit 122 - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése