2014. április 27., vasárnap

IPL Philips Lumea tartós szőrtelenítő készülék - Jelenlegi ára: 85 000 Ft


IPL Philips Lumea tartós szőrtelenítő készülék
Használt készülék csomagolás nélkül ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Szép állapotú.
 Philips Lumea SC2001/00 IPL szőrtelenítő készülék
Az IPL technológiával működő Philips Lumea otthoni szőrtelenítő készülékkel mindennap élvezheti a selymes bőr érzését. Ráadásul vezeték nélküli, újratölthető eszköz, mely a piacon található legmagasabb garantált villanásszámmal rendelkezik, így 4-5 fő teljes szőrtelenítésére elég.
beépített UV szűrő, hogy védje bőrét az UV sugárzástól.
könnyen használható, kézben hordozható és használat közben állítható
3 cm2-es kezelőfej nyílással a hatékony kezelésért a nagyobb területeken
5 erősségi szint, a különböző bőrtípusoknak és szőrtípusoknak megfelelően
Vezeték nélküli, újratölthető eszköz, mely 1, 5 órán belül feltölt
80 000 garantált villanás, így nem szükséges lámpákat vásárolni hozzá
Philips Lumea: a szőrtelenítés jövője
A Philips Lumea IPL szőrtelenítő készülék forradalmi eszköz, mely megszabadítja Önt a nemkívánatos szőrtől, így minden nap élvezheti a selymes bőr érzetét. A készülék fény pulzusokkal stimulálja a szőrtüszőt, a szőrt katagén, pihenő fázisába vonva. A szőr természetszerűen kihullik, az újranövekedés pedig meggátolt. A Philips Lumea 2 hetenkénti használata a hónaljon és a bikini vonalon, illetve 4 hetenkénti használata a lábakon elegendő ahhoz, hogy bőre sima és szőrmentes maradjon nap nap után.
Ha szeretné az örökké tartó simaság adományát, írja kívánságlistájához a Philips Lumea szőrtelenítő készüléket!
A Philips Lumea készülék innovatív fény alapú IPL technológiával működik, mely megegyezik a professzionális szépség szalonok által használt technológiával. Most ezt az innovatív technológiát otthona kényelmében használhatja.
„ Praxisomban a páciensek mindig egyre hatékonyabb megoldást kívánnak a szőrtelenítésre. A Philips Lumea készülék egy innovatív, kézi szőrtelenítő megoldás. Lehetőséget ad a nők számára, hogy otthonuk kényelmében biztonságosan és hatékonyan megelőzzék a szőr növekedését. ” (Vic A Narurkar, kozmetikai bőrgyógyász, USA)
Miért érdemes a Philips Lumea szőrtelenítő készüléket választani?
Sima bőr minden nap
Nincs több borosta, nincs több sötét folt és benőtt szőr – bármikor felveheti azt, amit csak szeretne.
Biztonságos használat
A Philips Lumea készüléket vezető bőrgyógyászokkal közreműködve dolgozták ki, kifejezetten a biztonságos, gyengéd és hatékony otthoni használatra a hónaljon, a bikini vonalon és a lábakon. 6 éven keresztül több mint 1000 nő segítségével vezettünk klinikai és használhatósági teszteket.
Gyengéd kezelés
5 állítható fényintenzitás biztosítja a fájdalommentes kezelést a különböző bőr és szőrtípusoknak megfelelően.
Egyszerű használat
Kézben hordozható, vezeték nélküli eszköz, mely biztosítja a maximális szabadságot és kezelhetőséget a hónaljon, bikini vonalon és lábakon végzett kezelések közben.
Megfizethető
A Philips Lumea készülék egy költséghatékony alternatívája a kozmetikákban használta lézeres és IPL szőrtelenítő kezeléseknek. A Philips Lumea-val 4-5 fő teljes testének tartós szőrtelenítését válthatja ki, mely egy kozmetikában több, mint 1 millió Ft-ra jönne ki!
Nincs rendetlenség, piszok
A fürdőszobán kívül is használható, akár TV nézés közben is! Ön nincs helyhez kötve a vezeték miatt, így nagyon kényelmes a szőrtelenítés.
Nincs stressz
Más otthon használható IPL szőrtelenítő készülékekkel ellentétben, a Philips Lumea készülékhez nem kell semmilyen kiegészítő, vagy pót tartozékot vennie. A Philips Lumea megvásárlásától kezdve Ön mindennel rendelkezik az örökké tartó simaság eléréséhez.
Hogy működik a Philips Lumea szőrtelenítő készülék?
A készülék gyengéd fény pulzust küld közvetlenül a szőrhöz. A szőrben és a szőrtüszőben lévő melanin elnyeli a pulzust. Ezzel az eljárással a tüsző katagén, pihenő fázisba kerül. A szőr természetszerűen kihullik, újranövekedése pedig gátolt. Egy egyszerű és gyengéd kezelés 2 vagy 4 hetente elegendő a szőrtüsző aktív állapotba kerülésének meggátolásához, így megelőzve a szőr újranövekedését.
A szőr növekedésének 3 fázisa
Ahhoz, hogy kellően értse az IPL működését, először is ismernie kell a szőr 3 növekedési fázisát. Az IPL és lézer technológia is csak az aktív fázisban lévő szőrszálakon hatásos. Ahhoz, hogy az összes szőrszál egyszer aktív fázisba kerüljön, 1-1, 5 évnek kell eltelnie. Ezért szükséges a kezeléseket 1-1, 5 éven át folyamatosan végezni, hogy minden szőrszálat érjen az IPL fény.
1.  Aktív fázis:
A szőr elkezd kinőni a gyökérből, és fokozatosan nő ki a bőrből. Ebben a fázisban a szőr melanin tartalma a legnagyobb. Minél több a melanin a tüszőben, annál sötétebb a szőr színe. A The Philips Lumea SC2001/00 IPL technológiája legjobban sötét szőrön működik, mivel a pigmenthez kapcsolódik.
2.  Telogén fázis:
A szőr megáll a növekedésben, és a tüsző, felkészülve a szőr kihallására, elkezd zsugorodni.
3.  Katagén fázis:
A „ régi” szőr leválik a tüszőről, és lassanként kilöki az alatta növő „ új” szőr. A tüsző pihenő fázisban marad egészen addig, míg a test újra az aktív fázisba lépteti.
Hogy gátolja meg a Philips Lumea készülék a szőr újranövekedését?
A készülék vezető bőrgyógyászokkal szorosan együttműködve lett kifejlesztve, 5 választható fényerősségi beállítássa
5 lépés az örökké tartó simaságértl a biztonságos, a hatékony és gyengéd kezelésért, még az érzékeny területeken is.
Borotválja le a kezelendő területet!
Borotválja le a kezelendő területet, hogy a lehető leghatékonyabban legyen biztosított a fény eljutása tüszőbe.
Válassza ki a megfelelő fényerősséget!
Tanulmányozza a bőr- és szőrtípus mátrixot, és válassza az Ön típusának megfelelő fényerősséget. Cél, hogy a legmagasabb erősségen használja a Lumea-t, ami még nem kényelmetlen.
Alkalmazza a szőrön a fény pulzusokat!
Alkalmazza a gyengéd pulzusokat a szőrön. A fény hőt termel a szőrben, ami a tüszőbe szállítódik tovább. Ez katagén fázisba stimulálja a szőrtüszőt.
Hatékony szőr újranövekedés megelőzés
Következésképpen a szőr kihullik, és az újranövekedés meggátolt.
Ismételje a kezelést 2, illetve 4 hetente!
Hogy megelőzze a szőr újranövekedését, ismételje a kezelést minden második héten (vagy havonta, a lábak esetében), ami fokozatosan csökkenti a szőr növekedését, egészen a minimumig.
Átlagos kezelési idő
Hónalj: 2 perc hónaljanként
Bikini vonal: 2 perc oldalanként
Egész bikini terület: 8 perc
Egy lábszár: 15 perc
Egy egész láb: 30 perc
Tölthető akkumulátor
Gyors töltés funkció (teljes töltöttség 1, 5 órán belül, 80%-os töltöttség 1 órán belül). Mivel a készülék újratölthető akkumulátorokkal működik, ezáltal a gép hordozható és bárhol használható. A Philips Lumea IPL szőrtelenítő készülék a következő technikai jellemzőkkel rendelkezik:
A kezelőfej nyílásának mérete 3 cm2, mely hatékony a nagyobb területeken is.
Teljesítménye 7, 5 W.
Beépített UV szűrő védi bőrét az UV sugárzástól.
Bőrtípusától függően 5 állítható fényerősség.
„ Villanásra kész” fény ad visszajelzést arról, hogy a megfelelő pozícióban van-e a készülék.
Újratölthető akkumulátor, egy órás gyors töltés funkcióval. (320 villanás egy töltöttséggel)
Feszültség: 100-240 V
IPL Energia 2-től 6, 5 J/cm2-ig (a választott erősségtől függően)
Fény spektrum: >570 nm
A Philips Lumeanak megfelelő bőr- és szőrtípus
A készülék hatékonyan működik a (természetes) sötét szőke, barna és fekete szőrön. Nem eredményes azonban (természetes) vörös, ősz, és világos szőke szőrön, illetve nagyon sötét bőrtípusokon. Kérjük tanulmányozza a táblázatot, hogy meghatározhassa bőr- és szőrtípusának leginkább megfelelő fény erősséget, illetve ellenőrizze, hogy a módszer egyáltalán alkalmazható-e Önnél (ha nem, ez x-el jelölve van a táblázatban).
2009-es felmérés
A 315 Lumea használó részvételével végzett teszt ( Spanyolország, MetrixLab, 2009) során a nők 82%-a a Philips Lumea szőrtelenítő készüléket preferálta a hagyományos módszerekkel szemben, mint például a gyantázás, borotválás és epilálás.
Számíthatok arra, hogy a fény alapú szőrtelenítés eredményei véglegesek?
Sem a professzionális, sem az otthoni fény alapú szőrtelenítő kezelések nem tudják a szőrt véglegesen eltávolítani. Csak tartós, 5-6 évre ígérhető szőrtelenítési módszer létezik. Mind a professzionális, mind pedig az otthoni kezelésekkel a szőr évek múlva újra megjelenik, tipikusan kevesebb, és vékonyabb változatban. Ez személyenként a biológiai adottságok függvénye is.   A profi kezelésért ajánlott évente egyszer, kétszer megismételni a kezelési periódusokat. A Philips Lumea készülék alacsonyabb intenzitású, mint a professzionális kezelések, de rendszeres otthoni használata áttörést hozhat Önnek és több évre tartós simaságot biztosíthat.
Fontos biztonsági tanácsok
Sajnos a Philips Lumea szőrtelenítő készülék nem mindenki számára alkalmas. Ha az alábbiak közül bármelyik igaz Önre, akkor a készülék nem megfelelő Önnek.
Ha a kezelendő felületen a természetes szőrszíne világos szőke, fehér, ősz vagy vörös.
Ha a bőrtípusa sötétbarna
A Philips Lumea nem használható férfiakon
A Philips Lumea nem használható arcon
A Philips Lumea IPL lámpája nem cserélhető



Jelenlegi ára: 85 000 Ft

Az aukció vége: 2014-05-04 13:28
. IPL Philips Lumea tartós szőrtelenítő készülék - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése